Унікальний Cadillac Джо Байдена потужністю майже 500 к.с. виставили на продаж (Фото)

У США продають чорний Cadillac ATS-V 2018 року. Автомобіль був замовлений нинішнім президентом США Джо Байденом у 2017 році, а тепер його виставили на аукціон Cars & Bids.

Президент США хотів ATS-V Raven Black зі шкіряним салоном Kona Brown, але Cadillac не пропонував Kona Brown у своїй найпопулярнішій комплектації ATS. На прохання Байдена створили цей єдиний свого роду ATS-V.

Пробіг авто становить 25 000 км. Більшість кілометрів було проїхано саме, коли машина була у Джо Байдена.

Щодо бронзових коліс, то вони взяті від CT4-V Blackwing і були додані компанією Delaware Cadillac. У оголошенні також зазначено деякі незначні кузовні роботи, виконані в окремих місцях. Йдеться про фарбування та усунення дрібних подряпин. Крім того, ATS-V отримав передню решітку Renick Performance і накладку заднього бампера, тоноване скло і замшу на рульовому колесі та важелі перемикання передач.

Автомобіль отримав розкішний пакет Cadillac і пакет безпеки, який не включає куленепробивні двері, але включає проекційний дисплей. Рушійною силою авто є 464-сильний мотор, який поєднується із восьмиступінчастим «автоматом».


Не пропустіть