Китайський Dongfeng представив спортивний седан дешевше $11 тисяч (Фото)

Китайська компанія Dongfeng представила новий седан Dongfeng Fengshen Yixuan 2024. Новинка доступна з атмосферним та турбованим двигунами.

Автомобіль отримав нові світлодіодні фари, помаранчеві акценти та гальмівні супорти, а також велику решітку радіатора. Позаду встановлено спойлер. Автомобіль виглядає дуже спортивно, незважаючи на свій цінник.

Dongfeng Fengshen Yixuan 2024 оснащений великим 13-дюймовим центральним екраном управління і повністю РК-панеллю приладів. Великий центральний екран керування нахилений на 9,8 градусів у бік водія для зручності керування. Екран оснащений вбудованою автомобільною системою WindLink X 2.0 та підтримує голосове управління та онлайн-оновлення. Крім того, машина оснащена функціями дистанційного керування та Bluetooth-ключами.

Седан оснащений низкою допоміжних систем, включаючи моніторинг сліпих зон, попередження про відкриття дверей, попередження про перехресний рух ззаду та панорамне зображення з кутом огляду 540 градусів.

Найдоступніша версія отримала 1,5-літровий атмосферний мотор потужністю 125 кінських сил і крутним моментом у 158 Н·м. Турбований двигун такого ж об’єму генерує 197 кінських сил і 300 Н·м крутного моменту. Обидва агрегати поєднуються із 6-ступінчастою КПП мокрого типу із подвійним зчепленням.

Ціни на новинку варіюються від 10 800 до 12 200 доларів.


Не пропустіть