Skoda випустить у березні новий бюджетний кросовер

Чеська компанія Skoda готує до виходу новий компактний кросовер. Його прем’єра відбудеться в Індії у березні поточного року, про що оголосив сам автовиробник.

Новий кросовер Skoda розділить глобальну платформу MQB A0-IN з раніше випущеним Skoda Kushaq, одним із найкомпактніших середньорозмірних SUV. Зараз Skoda вибирає для нової моделі ім’я: Kwiq, Kymaq, Kylaq, Kariq та Kyroq. Користувачі можуть проголосувати за варіант, що сподобався, в соціальних мережах бренду.

Подейкують, що автомобіль оснастять вже знайомою 1,0-літровою «турботрійкою» TSI, яка у Kushaq видає 115 к.с. і 178 Нм крутного моменту. Мотор поєднуватиметься із шестиступінчастою механічною трансмісією або шестиступінчастим класичним «автоматом».

Зовнішність майбутнього компактного кросовера Skoda поки засекречено. Відомо лише, що завдовжки він буде менше чотирьох метрів та отримає тонкі світлодіодні денні ходові вогні.

Новий кросовер Skoda стане глобальною моделлю. Крім Індії його також продаватимуть у країнах Південної Америки, Південно-Східної Азії та Африки.


Не пропустіть