Новий седан Chery, який міг приїхати в Україну, з тріском провалилася у Китаї

Нова модель від Chery, седан Exeed Sterra ES, не змогла досягти успіху у Китаї і поки не викликала великого інтересу серед потенційних покупців.

Незважаючи на те, що прийом замовлень на Sterra ES стартував восени минулого року, до кінця року було продано всього 740 машин. Обсяги продажів у січні також виявилися низькими — лише 504 авто. Це може пояснюватися тим, що січень, як правило, не найактивніший місяць для автомобільного ринку, особливо з огляду на святкування китайського Нового року.

Генеральний директор маркетингового центру Xingtu (Exeed) Хуан Чжаоген висловив сподівання, що лінійка Sterra стане рушійною силою для бренду, і що седан Sterra ES займе лідируючі позиції серед електромобілів ціною від 27 до 40 тисяч доларів, можливо навіть потрапивши в топ-3. Однак для цього обсяги продажів має становити понад 5 тисяч авто на місяць.

У Китаї Exeed Sterra ES пропонується з різними варіантами силової установки, включаючи монопривідні та повнопривідні версії з різною потужністю та запасом ходу. Ціни на модель стартують від 27 тисяч доларів.

Нагадаємо, автомобілі марки Chery уже тривалий час продаються на українському ринку.


Не пропустіть