Audi представила великий седан вартістю від $58 тисяч (Фото)

У Китаї відбулася офіційна прем’єра оновленого седана Audi A7L. Модель, що виробляється на потужностях спільного підприємства SAIC Audi, запропонована у семи комплектаціях за ціною від 58,2 тис. доларів.

Габарити Audi A7L – 5076 х 1908 х 1429 мм, колісна база – 3026 мм.

Топові комплектації Audi A7L мають власні назви «Темний лицар» та «Гоночна версія». Від інших вони відрізняються матеріалами обробки та переліком опцій. Наприклад, тільки для них можна замовити лазерні фари та крісла з обробкою особливою шкірою.

В оснащенні седана значаться проекційний екран, акустика Bang & Olufsen, бездротова зарядка, сидіння з електрорегулюванням, підігрівом, вентиляцією та пам’яттю положень, «теплі опції», адаптивний круїз-контроль, автоматичний паркувальник та інші системи допомоги водію.

Старша версія 55TFSI – це «м’який» гібрид із 3,0-літровим турбодвигуном та 48-вольтовим стартер-генератором. Потужність силової установки в цьому випадку складає 340 кінських сил. Версія 45TFSI отримала 2,0-літровий турбомотор потужністю 245 «коней». Обидва агрегати поєднуються із 7-ступінчастим «роботом».


Не пропустіть