Ford розсекретив характеристики оновленого позашляховика Bronco

Новий Ford Bronco буде офіційно представлений 24 березня, а його постачання розпочнеться після Пекінського автосалону, який відкриється наприкінці квітня.

За словами розробників, автомобіль є «автентичним» і зберігає конфігурацію та позашляхові характеристики Ford Bronco, при цьому пропонуючи ексклюзивну оптимізацію та оновлення на китайському ринку. Габарити становлять 4825×2070×1990 мм, а колісна база — 2950 мм.

Позашляховик оснащений прямокутною передньою решіткою та круглими фарами. Назва «Bronco» розміщено на передній решітці великими англійськими літерами. Варто відзначити, що над «Bronco» розміщені літери «Ford» меншого розміру, яких немає в американських версіях.

Ford Bronco отримав ненесучу конструкцію кузова та конструкцію підвіски з подвійними поперечними важелями спереду та багатоважільну систему ззаду. Крім того, автомобіль отримав фаркоп, а також великогабаритні всюдихідні шини та відкрите заднє запасне колесо.

Усі версії позашляховика оснащені 2,№-літровим турбодвигуном потужністю 275 кінських сил і 429 Н·м крутного моменту. Мотор поєднується із 10-ступінчастою автоматичною трансмісією. Максимальна швидкість авто становить 161 км/год.


Не пропустіть