Jaguar зніме з виробництва одразу три моделі. Вони продаються в Україні

Британський автовиробник Jaguar у вівторок, 5 березня повідомив про скорочення модельного ряду вдвічі: уже влітку виробничу гаму компанії покинуть класичні седани Jaguar XF і XE, а також купе F-Type.

Усі ці моделі випускаються на заводі у Бірмінгемі. Після припинення виробництва завод буде переорієнтований на випуск нових моделей.

Однією з таких новинок стане великий електромобіль класу GT із силовою установкою потужністю 600 кінських сил. Він стане конкурентом Porsche Taycan. Також виробник випустить люксові позашляховик та седан. Ці моделі будуть збудовані на новій платформі JEA.

Після скорочення модельного ряду та до виходу нових моделей в асортименті Jaguar залишаться виключно кросовери – I-Pace, E-Pace та F-Pace.

До речі, Jaguar XF і XE, а також купе F-Type доступні і на українському ринку. Jaguar XE коштує від 2,2 млн грн, Jaguar XF – від 2,6 млн грн, Jaguar F-Type – від 3,2 млн грн.

Нагадаємо, восени минулого року був представлений останній Jaguar з двигуном внутрішнього згоряння. Йдеться про Jaguar F-Type ZP Edition.


Не пропустіть