У Китаї представили абсолютно новий Nissan Pathfinder (Фото)

Новий Nissan Pathfinder 2024 офіційно вийшов на ринок Китаю. Оновлений автомобіль відрізняється своїми габаритами (довжина складає 5130 мм, колісна база – 2900 мм) та футуристичним зовнішнім виглядом (особливо на тлі американського Pathfinder).

Кросовер запропонували у п’яти комплектаціях: дві з переднім приводом та сімома місцями, три — з повним приводом (шість чи сім місць).

У салоні – два екрани з діагоналлю 12,3 дюйми, інформаційно-розважальна система доповнена фірмовою технологією Nissan Connect 2.0 для зв’язку з різними мобільними пристроями. Є система інтелектуального водіння ProPilot, до складу якої входить покращений адаптивний круїз-контроль.

Nissan Pathfinder 2024 отримав технічну начинку від Infiniti QX60 – це 2,0-літровий турбодвигун потужністю 252 к.с., який поєднується із 9-ступінчастим «автоматом» ZF.

Базова версія з переднім приводом коштуватиме 29,55 тис. доларів. Ціна найдоступнішої повнопривідної версії – 32,3 тис. доларів. Найдорожчий 6-місний повнопривідний варіант оцінили у 38,2 тис. доларів. Традиційно, реальні роздрібні ціни виявилися нижчими за ціни на попереднє замовлення.


Не пропустіть