Audi зробить частину функцій у своїх автомобілях платними

Представляючи оновлене сімейство Audi A3, в компанії Audi оголосили про введення передплати деяких функцій у своїх автомобілях. Про це повідомили у прес-службі німецького виробника.

Власники Audi A3 можуть через додаток myAudi оформити платну передплату на різні функції автомобіля. Так, можна купити передплату на адаптивний круїз-контроль, асистент далекого світла, двозонний клімат-контроль (замість стандартного кондиціонера) та інші опції.

«Якщо ви плануєте тривалу відпустку на автомобілі Audi A3, корисним доповненням стануть навігація та адаптивний круїз-асистент – для спокійної подорожі довгими ділянками шосе і точного орієнтування в незнайомих місцях», – повідомили у прес-службі Audi.

Зазначається, що можна оформити як «вічний» доступ до вибраних функцій, так і обмежену підписку терміном на один місяць, шість місяців, рік або три роки. Вартість передплати поки не оголошена.

Нагадаємо, днями Audi представила оновлену лінійку Audi A3. Хетчбек і седан зазнали низки цілеспрямованих, але важливих змін, які торкнулися як екстер’єру, так і інтер’єру цих автомобілів.


Не пропустіть