Стала відома дата виходу нового кросовера Haval Dargo. Він продається в Україні

Китайський автоконцерн Great Wall Motors готується до запуску нової версії кросовера Haval Dargo. Новинка отримає назву Haval Dargo Hi4 і її офіційна прем’єра відбудеться вже 25 березня.

Зовні Dargo Hi4 буде схожий на попередню гібридну версію з такою ж трапецієподібною передньою решіткою радіатора із закругленим прямокутним матричним хромованим декором усередині та логотипом Haval синього кольору. По обидва боки від решітки будуть розташовані світлодіодні фари круглої форми.

У салоні встановлять цифрову панель приладів і великий центральний екран. Кросовер також отримає інтелектуальну систему допомоги водієві рівня L2+ у поєднанні із навігаційною системою NOH.

Китайський SUV отримає повний привід та плагін-гібридну силову силову установку на базі 1,5-літрового бензинового турбодвигуна. ДВЗ працюватиме спільно із двома електродвигунами. Сумарна потужність установки складе близько 378 к.с. та 750 Нм крутного моменту.

В Україні Haval Dargo доступний із 2,0-літровим бензиновим двигуном потужністю 192 к.с. та 7-ступінчастим «роботом». Ціни стартують від 1,2 млн грн.


Не пропустіть