BYD вивів на випробування гібридний пікап у стилі Toyota Hilux (Фото)

Китайська компанія BYD готує до виходу новий гібридний пікап розміром із Toyota Hilux. Щоб підігріти інтерес до майбутньої прем’єри, китайський виробник поділився новими кадрами, зробленими під час випробувань пікапа у Мексиці.

Цей поки що безіменний пікап BYD побудований на платформі DMO. За даними виробника, автомобіль забезпечить революційні враження від їзди бездоріжжям.

Новий пікап отримає раму, спеціально розроблену для гібридів та незалежну підвіску на подвійних поперечних важелях спереду та ззаду, електричну систему повного приводу та двомоторну плагін-гібридну силову установку потужністю майже 500 кінських сил. Гібридна установка пікапа, за даними BYD, відповідатиме за потужністю 4,0-літровому бензиновому двигуну V8.

Також пікап отримає систему камер з оглядом 540 градусів, яка включатиме систему камер кругового огляду на 360 градусів і систему огляду ходової частини автомобіля на 180 градусів.

Новий гібридний пікап BYD має дебютувати на ринку до кінця 2024 року. Подейкують, що ціна пікапа складе близько 200 тис. юанів або 27,5 тис. доларів.


Не пропустіть