У мережі показали рідкісний кабріолет Peugeot (Фото)

Єдиний існуючий кабріолет Peugeot 208 був уперше показаний у Музеї пригод Peugeot у французькому Сошо.

Розробка проекту «А97» розпочалася у 2007 році, за п’ять років до дебюту оригінального хетчбека Peugeot 208, який з’явився у 2012 році.

На відміну від своїх попередників, 206 CC та 207 CC, які мали висувний жорсткий дах, кабріолет Peugeot 208 був покликаний повернути конфігурацію з м’яким верхом.

Повідомляється, що механізм даху було розроблено австрійською компанією Magna Steyr, яка відповідала за виробництво Peugeot RCZ. Червоний брезентовий дах прототипу поєднувався зі шкіряним салоном зі скляним заднім вікном та вбудованим третім стоп-сигналом.

Решта кузова, схоже, багато в чому аналогічна тридверному хетчбеку, що ще більше знизило б витрати на розробку. Крім відсутності даху та безрамних вікон, прототип Peugeot 208 Cabriolet отримав зроблену на замовлення задню частину з масивними задніми дверима та новим заднім бампером.

Peugeot 208 — це субкомпактний автомобіль виробництва Peugeot, який замінив у своєму сегменті Peugeot 207. Продажі в Європі почалися влітку 2012 року. Автомобіль пропонувався у версії 3- і 5-дверний хетчбек, версії універсал як в Peugeot 207 не буде, її місце зайняв кросовер Peugeot 2008.


Не пропустіть