Представлено новий Cadillac Escalade із 6,2-літровим V8 потужністю 682 к.с. (Фото)

Ательє Hennessey Performance представило позашляховик Cadillac Escalade-V. Автомобіль оснащений 6,2-літровим турбодвигуном V8 потужністю 682 кінські сили і 885 Нм крутного моменту.

Щоб підвищити потужність позашляховика, техаські тюнери встановив нову систему впуску повітря, модернізований нагнітач, головки блоку циліндрів із підвищеною витратою, спеціальний розподільний вал, модернізований корпус дросельної заслінки, а також нові впускний та випускний клапани.

Hennessey не опублікувала дані про прискорення та максимальну швидкість для Escalade-V з пакетом H850, але розробники заявили, що він легко випереджає Ram 1500 TRX, який може розігнатися до 96 км/год за 4,5 секунди і проїжджати чверть милі всього за 12,3 секунди.

«Позашляховики з екстремальними характеристиками — один із моїх улюблених типів транспортних засобів: їхній статус різко контрастує з їхніми характеристиками, подібними до суперкарів, — йдеться у повідомленні.

Кожен H850 від Hennessey матиме табличку із серійним номером двигуна та спеціальний значок. Позашляховик також може бути оснащений 22-дюймовими глянсовими чорними або полірованими сріблястими колесами.


Не пропустіть