Названі причини, при яких слід негайно продавати автомобіль

Експерти назвали п’ять найпоширеніших ознак, які говорять про те, що від автомобіля пора позбавлятися.

В першу чергу, на думку фахівців, слід задуматися про продаж машини, якщо на поверхні лакофарбового покриття кузова стали з’являтися «рижики». Як показує практика, в подібних випадках автомобіль усього за півроку ці ділянки вкриваються рясною іржею. Зберегти кузов можна лише за допомогою перефарбовування елементів.

На другому місці – проблеми з мотором. Якщо пробіг машини вже перевалив за 200 тисяч км, а агрегат став значно більше «їсти» мастила, то пора готувати автомобіль до продажу. Такий двигун скоро зажадає капітального ремонту, а це чималі фінансові витрати.

Якщо автомобіль потрапив в ДТП, і у нього була порушена геометрія кузова, то його потрібно продавати якомога швидше. Така машина не тільки втрачає у вартості, а й стає менш безпечною.

Ще один агрегат, який може стати причиною швидкого продажу – коробка передач. Про проблеми з трансмісією можна дізнатися по ривках при перемиканні швидкостей, сторонніх звуках, витоку мастила і некоректній роботі блоку управління трансмісією.

Автоексперти також радять позбутися від машини, якщо вона побувала під водою. У разі потрапляння у водойму в автомобілі порушується функціонування різних систем. Звичайно є, реалізувати таку машину буде непросто.


Не пропустіть