Експерти назвали наймасовіші автомобілі в історії автопрому

Автомобільні виробники щороку репрезентують десятки нових моделей, реалізуючи їх десятками тисяч. Деякі з них продаються десятками років і вже стали бестселерами світового авторинку.

Саме про такі авто піде мова у статті.

1 місце: Toyota Corolla – понад 45 млн продажів

Перша Королла зійшла з конвеєра у далекому 1966 році. Японські інженери змогли розробити оптимальну концепцію, яка вже пережила 11 поколінь. Наразі японський автовиробник випускає 12 версію моделі.

2 місце: Ford F-Series – понад 40 млн продажів

Ford F-Series є найбільш продаваним пікапом у США вже понад три десятиліття. Перша машина цієї серії була зібрана у 1948 році, але випускається і дотепер.

3 місце: Volkswagen Golf – більше 30 млн продажів

Модель Volkswagen Golf вважається найуспішнішою машиною у німецького автовиробника, яка була вперше поставлена на конвеєр у 1974 році. У США і Канаді модель з’явилася майже відразу після дебюту в Європі. Зараз старі Гольфи з ЄС заполонили й український ринок.

4 місце: Volkswagen Beetle – понад 20 млн продажів

Модель Beetle увійшла в серійне виробництво в 1938 році, але спочатку продавався просто як Volkswagen. Головною особливістю цієї моделі є незмінний дизайн корпусу. Зовнішність автомобіля не змінювалась майже 60 років, але це ніяк не впливає на його популярність на ринку.

5 місце: Honda Civic – понад 20 млн продажів

Автомобіль Honda Civic виробляється з 1972 року і пережив уже 10 генерацій. Модель, яка представлена ​​в кузовах седан, хетчбек та купе, затребувана і зараз. Українські шанувальники бренду можуть придбати недорогі варіанти на аукціонах у США.


Не пропустіть