Огляд Chery Kimo

Chery Kimo (Чері Кімо) – автомобіль яскравий, маневрений і в’юнкий, саме таке авто, як не можна краще, підходить для поїздок в міських умовах.

А адже для того щоб розробити цей 5-ти дверний хетбек, китайським розробникам знадобилося три роки, що не дивно, адже дану модель планувалося випускати для всього світового ринку (Китай, Європа, Північна Америка).

Але плани – це одне, а реальність – зовсім інше. За останньою, в цілому, можна сказати, що автовиробникові вдалося домогтися певного успіху: багато визнали Kimo більш ніж придатним для масового використання, що для китайського автопрому є певним і очевидним плюсом.

Прийшла пора і нам познайомитися з цим хетчбеком.

Зовнішні характеристики автомобіля.

Відверто кажучи, дизайн Kimo не вражає. Сказати, що автомобіль нічим не примітний, було б несправедливо, адже над дизайном даної моделі працювали італійські розробники. Тому, звичайно, їм все ж вдалося виділити авто з багатьох «собі подібних»: основною «фішкою» Кімо можна назвати передню і задню оптику, саме оптика «витягує» даний автомобіль з безликої маси малолітражок. Лінії кузова плавні, сам же він двохоб’ємний.

Ну, а оскільки більшу частину часу ми все ж проводимо в салоні авто, розробники зробили акцент саме на проектуванні інтер’єру моделі. І дійсно, салон автомобіля вийшов набагато цікавіше його зовнішнього вигляду.

Інтер’єр автомобіля.

Якщо своєю зовнішністю китайської малолітражці блиснути не вдалося, то за розробку салону авто можна поставити міцну четвірку.

Відразу ж впадає в очі приємна оббивка сидінь і дверна оббивка, яка чимось нагадує матовий алюміній. Консоль досить проста, але при цьому вельми стильна. Так само окремо відзначу щиток приладів: ефектно виконані колодязі надають інтер’єру авто якусь ексклюзивність.

Простору в салоні авто цілком достатньо, і це незважаючи на цілком собі скромні габарити. Але тут є застереження: просторо в салоні буде тільки трьом пасажирам, чотири людини будуть почувати себе вже не настільки комфортно.

Багажного відділення цілком вистачить для того, щоб завантажити в нього покупки з супермаркету, але не більше.

Технічні характеристики автомобіля.

Автомобіль пропонується покупцям в двох комплектаціях: базової і топової. Причому базовому обладнанню можуть позаздрити навіть власники авто вищого класу: в нього вже включені кондиціонер, парктронік, електросклопідйомники, гідропідсилювач, легкосплавні диски.

Топова комплектація крім усього перерахованого має ще люк з електроприводом і мультімедіасістему.

Лінійка двигунів Kimo представлена тільки одним варіантом: 1,3-літровим двигуном, потужністю 82 к.с. Трансмісія – 5-ти ступінчаста механіка.

Звичайно, дива чекати не доводиться, і даний автомобіль навряд чи порадує любителів високих швидкостей, але для спокійної міської їзди потужності вистачає. Справедливості заради зазначу, що на трасі Чері Кімо все ж може трохи розігнатися, але на високих оборотах моторчик починає «задихатися». Витрата палива – 6,5 літрів на сотню кілометрів.


Не пропустіть