Жахливий «клон» Tesla Cybertruck виїхав на дороги (Фото)

Цю фотографію на Raddit підписали як «Redneck Cybertruck». Можна перекласти як «Cybertruck для простих людей, які чесно заробляють свої кровні гроші». На фотографії дійсно є Tesla. Але вона не на передньому плані. А ще придивіться: цей доопрацьований пікап був припаркований біля шоурума Tesla. Збіг?

Як можна зрозуміти, що перед нами не оригінальний Cybertruck, на якому розсікає щедрий на подарунки Ілон? По-перше, у цієї машини є зовнішні дзеркала заднього виду. По-друге, дизайн колісних дисків і не пахне «кіберпанком». Ну і по-третє, пікап Tesla має два ряди сидінь, а цей «самозванець» двомісний. Ну і логотип виробника електромобілів – це не блакитний овал.

Хайпу навколо Tesla Cybertruck зараз більше, ніж навколо будь-якої іншої автомобільної новинки за останні роки. А адже це всього лише прототип. Можна скільки завгодно критикувати каліфорнійську модель за дизайн – «я так в школі малював», але бажаючих придбати електричний пікап вже дуже багато. 250 тисяч чоловік заплатили по 100 доларів, щоб стати в чергу за автомобілем, який ще навіть не став серійним. Більш того, ніхто навіть не знає, як ця машина в результаті буде виглядати і коли точно вийде на ринок. Відомий лише приблизний рік – 2021-й.


Не пропустіть