У Харкові помітили елітний спорткар за сім мільйонів гривень

У Харкові на одній з вулиць помітили яскраво-синій спортивний автомобіль Audi R8 V10. Фото опублікували в Instagram-паблік @kharkiv_cars.

Audi R8 – це средньомоторний повнопривідний спортивний автомобіль, вироблений німецьким автовиробником Audi з 2007 року. Вперше був представлений в 2006 році на Паризькому автосалоні. Модель R8, як і ряд інших моделей автоконцерну Audi виготовляється виключно на заводі Audi Sport GmbH (до листопада 2016 г. “Quattro GmbH”).

Audi R8 V10 – модифікація Audi R8 з 5,2-літровим атмосферним двигуном V10 потужністю в 525 кінських сил. Незалежно від мотора, потужність передається за допомогою шестиступінчастої механічної або автоматичної коробки Audi R Tronic за допомогою передавального механізму, запозиченого у Lamborghini Gallardo. Крім цього, R8 оснащена системою повного приводу і легким кузовом з алюмінію. Дизайн автомобіля розроблявся італійським автомобільним дизайнером Вальтером де Сільвою і його дизайнерською командою.

Салон прикрашений декоративними вставками з карбону і алюмінію. Також автомобіль оснащується аудіосистемою Bang & Olufsen з 12 динаміками. На Audi R8 в стандартній комплектації встановлюються 18-дюймові диски з шинами розмірності 235/40 на передній осі і 285/35 на задній. Ціна такого нового автомобіля може досягати понад 7 мільйонів гривень.

Джерело sq.com.ua

Не пропустіть