Серед великої компанії “автохамів” помітили поліцейських (ВІДЕО)

Серед автівок, які припаркувалися на тротуарі навпроти Калуської РДА, сьогодні була й автівка зі службовими номерами Калуського міськвідділу Національної поліції.

Сьогодні тут був зафіксований справжній парад “авторагулів”. Адже в адмінприміщенні відбувалася позачергова сесія Калуської районної ради. Автівки були припарковані як біля самого адмінприміщення, так і рясно “вкрили” тротуар навпроти, інформують Версії з посиланням на ”Вікна”.

Пішоходи вже звично пересувалися проїжджою частиною.

І це у той час, коли працівники Калуського відділу ГУ Національної поліції спільно з представниками органів місцевого самоврядування, громадськості та засобів масової інформації вирішили проводити заходи щодо попередження, виявлення та притягнення до адміністративної відповідальності власників транспортних засобів, які порушують правила благоустрою. Акція стартувала 9 березня.

Йдеться про порушення правил паркування, стоянки транспортних засобів у невідведених для цього місцях — тротуарах, газонах, зелених упорядкованих територіях та інших об’єктах озеленення, а також залишення транспортних засобів на дитячих майданчиках чи паркування, яке блокує проїзд інших транспортних засобів.


Не пропустіть