У Сеулі відкрився міжнародний автосалон Seoul Mobility Show 2021

Вже 26 листопада відбудеться офіційне відкриття міжнародного автосалону Seoul Mobility Show 2021. А сьогодні журналісти з усього світу отримали нагоду ознайомитися з виставкою.

На захід Seoul Mobility Show 2021 цього року прибуло не так багато компаній, як у 2019 році. Однак проведення повноцінної автомобільної виставки свідчить про те, що ситуація на ринку поступово стабілізується. Одну зі змін виставки можна помітити вже в назві. Якщо раніше йшлося виключно про автомобілі, то зараз термін змінили на «мобільність, пересування».

Тому, крім легкових автомобілів, на автосалоні будуть представлені й інші транспортні засоби – літальні апарати, роботи, безпілотники та інше. Як повідомляють організатори, цього року участь у міжнародному автосалоні беруть понад 100 компаній з усього світу. На офіційному відкритті буде представлено лише 19 новинок у сегменті автомобілів – основу складуть азіатські моделі.

Основний наголос роблять на електрокарах. Автомобілі, що літають – теж цікава індустрія, проте вона приверне до себе більше уваги в майбутньому.

Джерело Car.Ru

Не пропустіть