В Укрaїні пoмiтили унiкальний спoрткар Porsche зa 1,5 млн дoлaрів (Відео)

Унікальний автомобіль сфотографували на евакуаторі в українській столиці. Це один із найдорожчих авто в Україні та один із найрідкісніших спорткарів марки Porsche. Про це повідомляє ТопЖир.

Як зазначається, усього було вироблено 1270 екземплярів моделі Porsche Carrera GT, більшість з яких опинилися у приватних колекціях.

Зазначимо, Porsche Carrera GT — це спортивний 2-місний автомобіль з «середнім» розташуванням двигуна і приводом на задню вісь, який випускався фірмою Porsche в 2003—2006 роках, в кузовних варіантах родстер та купе. Carrera GT стала найпотужнішим серійним шосейним авто, із усіх, що до цього будувала марка Porsche. На Carrera GT встановлювався 5,7 літровий V10 двигун потужністю 612 кінських сил. Мотор поєднувався із 6-ступінчастою механічною коробкою перемикання передач. Кожна Carrera GT збиралась вручну, що потребувало 175 годин людської праці.

Нещодавно Porsche презентувала найпотужніший Cayenne в історії бренду: електродвигун у поєднанні із двигуном V8 мають комбіновану потужність 544 кВт (739 к.с.) та максимальний крутний момент – 950 Нм.


Не пропустіть