У Києві «засвітився» розкішний унікальний Volvo за 128 000 євро (Фото)

У столиці України виявили особливий екземпляр автомобіля Volvo XC90 2017 року, який відрізняється своєю рідкісністю та незвичайністю. Хоча на перший погляд цей кросовер може здатися непомітним, насправді він є представником розкішного позашляховика, оскільки йдеться про унікальну версію моделі Excellence, продану в Україні за вражаючу суму – 128 000 євро. Знімки цього Volvo були опубліковані на сторінці t.o.p.c.a.r.s_ua в Instagram.

Volvo XC90 Excellence представляє собою шведський ексклюзив. Цей розкішний кросовер виділяється особливою конструкцією 21-дюймових дисків, але основні перетворення відбулися в його внутрішньому просторі.

Салон Volvo XC90 Excellence прикрашений шкірою Nappa та деревом, а селектор КПП виконаний з кришталю. Автомобіль розрахований на чотири пасажирські місця, і обидва передні та задні сидіння оснащені ідентичними електроприводами, вентиляцією та масажем.

Зокрема, для задніх пасажирів передбачені монітори в спинках передніх крісел, висувні столики та холодильник у центральній консолі. Покупцям також подаровано набір дорогих кришталевих келихів. Комплектація включає пневмопідвіску та аудіосистему Bowers & Wilkins з 19 динаміками.

Кросовер Volvo XC90 Excellence оснащений лише передовою плагін-гібридною установкою. У 2017 році модель отримала 2,0-літровий турбочетвірка та електромотор, які разом розвивають 408 кінських сил. Це дозволяє автомобілю розганятися до 100 км/год за 5,6 секунди та розвивати максимальну швидкість 230 км/год. Гібридний Volvo також може подолати до 43 км на електротязі.


Не пропустіть