У Києві продають нові «круті» автомобільні номери за ціною нового авто

У Києві з’явилася нова серія «крутих» автомобільних номерів. Паралельно з традиційною серією «АА», тепер є серія «КА». Як повідомляє джерело «Дорожнього контролю» в правоохоронних органах, всього було випущено близько 70-ти номерів серії «КА». Однак, отримати такі автономери зможуть далеко не всі бажаючі.

Виявляється, серію «КА» випустили спеціально для продажу. Комплект номерів коштує 8000 доларів. Джерело «ДК» повідомляє, що кому видавати номера – вирішує особисто в.о. начальника Головного сервісного центру МВС України Владислав Криклій. Розслідувати ці факти корупції зобов’язана Служба безпеки України, якій має бути відомо про продаж номерів. Однак, СБУ чомусь не поспішає документувати це.

Раніше «Дорожній контроль» неодноразово писав про корупцію в Сервісних центрах, які прийшли на заміну старим МРЕВ. Зокрема, «ДК» публікував інформацію що за посаду регіонального начальника Сервісного центру потрібно заплатити 20 тис доларів. Сам же в.о. начальника Головного Сервісного центру Владислав Криклій має в центрі Києва шикарну квартиру за 250 тис доларів.


Не пропустіть