Шахрай вже роками заробляє на водіях чималі гроші (Фото)

Взаємовиручка для справжніх водіїв – справа обов’язкова і майже священна. Як не виручити автомобіліста, який потрапив в неприємну історію? Не дивно, що шахраї активно цим користуються заробляючи на цьому сотні тисяч гривень. Яскравий приклад – шахрай підходить до водія і просить позичити грошей на бензин. Мовляв у нього закінчився, а сам нетутешній і грошей немає. Багато водіїв вірять і допомагають таким пройдисвітам.

Ці схеми діють роками, поки їх фігуранти НЕ надокучили на стільки, що їх будуть знати в обличчя не лише постраждалі, але і інші водії. Один такий персонаж був впізнаний в соціальних мережах після чергового обману.

«Чотири дні тому виїжджав на окружній з МакДональдса біля Леруа Марлен в сторону академмістечка. Мене зупинив літній чоловік, сказав що він з Вінниці, у нього закінчився бензин, попросив допомоги. Я дав йому грошей на 10 літрів бензину, все-таки літня людина, ситуації бувають різні. Але сьогодні проїжджаючи повз Мака, я побачив цього ж діда на Таврії з такою ж історією! Не ведіться, він звичайнісінький шахрай», – розповів свою історію керівник dtp.kiev.ua Влад Антонов.

Як виявилося, серед водіїв цей персонаж відомий. Він багатьох водіїв розвів на гроші в різний час і на різних локаціях. Історія ж залишалася колишньою.

«Вчора з ним зіткнувся на заправці WOG Одеське КП з такою ж пропозицією, благо у мене були тільки по 500 грн. А то я б точно дав гривень 100. Розповідав дуже правдоподібно, що з Вінниці їде, машина зламалася, гроші закінчилися …… і т.д. Ну я правда йому дрібниці насипати жменю, гривень 5 напевно», – повідомив Dimon Boruchko.

«Та він уже три роки так колядує, на виїздах з Мак Дональдс, перший раз коли бачив теж клюнув, дав 500 на загсі, потім через два тижні на севастопольській стояв – провели з ним бесіду щоб на районі нашому не з’являвся. Варто зазвичай з причепом і повної навантажений машиною нібито далеко їде і бенз скінчився», – написав Дмитро Синенко.

«В минулому році дав йому 200грн біля ВОГА на Дніпровській набережній. Мразь!», – резюмував користувач Толян Прокуда.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть