В Україні з’явиться нова бюджетна модель авто (фото)

Незабаром на вітчизняному ринку має з’явитися пікап Jac T8. Китайська модель конкуруватиме з пікапами Great Wall, Mitsubishi та Nissan.

Бюджетний Jac T8 розроблений на новій міжнародній платформі 8-го покоління. Має високу рамну конструкцію і мінімальний кліренс у 210 мм. Авто має систему повного приводу з блокуванням заднього диференціала і можливість ставити всюдихідні шини в широкі колісні арки. За замовчуванням виробник встановлює шини 265/60 R18.

Пікап має містку вантажну платформу розміром 1520х1520х470 мм, яка може перевозити до 900 кг. Кабіна моделі на 60% виготовлена ​​з високоміцної сталі.

Залежно від комплектації Т8 оснащується 2-літровим бензиновим або дизельним двигуном. В даний час застосування новітньої технології забезпечує таку ж потужність і крутний момент, як і традиційний 2,5-літровий двигун.

Дизельний двигун Diesel 2.0 CTi генерує максимальну потужність 139 к.с. і максимальний крутний момент 320 Нм. Оснащений турбокомпресором, системою Common Rail і технологією рециркуляції відпрацьованих газів EGR, він відповідає екологічному стандарту Євро 5. Більше того, максимальний крутний момент може бути досягнутий при 1600 об/хв, що забезпечує більшу потужність при прискоренні.

Бензиновий двигун Gasoline 2.0T + використовує модульну конструкцію. Максимальна потужність досягає 190 к.с., а максимальний крутний момент – 290 Нм.

Серед обладнання – системи ABS + EBD, система курсової стабілізації ESC, камера кругового огляду 360 градусів, TPMS, системи допомоги при старті / русі на підйомі HАC й попередження про виїзд з смуги, а також дві подушки безпеки.

Ціни на авто тануть відомі ближче до старту продажів.

Джерело autonews.ua

Не пропустіть