Популярний в Україні автомобіль з’явиться в топ-версії

Компанія Kia в Україні оголосила про швидкий старт продажів нової модифікації Kia Sportage. Версія, що отримала назву «Лакшері», пропонує максимальний набір доступних для нашого ринку опцій і класичний дизайн, позбавлений агресії, властивої комплектації «Джі-ті Лайн».

Про це повідомляє MMR з посиланням на прес-центр Корпорації УкрАВТО.

Комплектація, що отримала назву «Лакшері», орієнтована на автолюбителів, які хотіли б отримати SUV з максимальним опційним наповненням, але з екстер’єром, виконаним у більш спокійному, ніж у Sportage «Джі-Ті Лайн», ключі. Автомобіль буде пропонуватися зі 185-сильним турбодизелем двигуном, агрегатованим 8-ступінчастою автоматичною КПП, а також отримає повний привід. Вартість Kia Sportage «Лакшері» складе 29 990 євро.

Найбільш характерними елементами екстер’єру нового Sportage «Лакшері» є повністю світлодіодна оптика, ексклюзивні 19-дюймові легкосплавні колісні диски з шинами Continental, а також ручки дверей, оброблені матовим хромом.

Основні відмінності від «молодших» комплектацій ховаються всередині. Так, автомобіль оснащується гальмівною системою з 17-дюймовими передніми гальмівними механізмами, при цьому перелік систем безпеки додатково включає систему моніторингу сліпих зон, інтелектуальний круїз-контроль з обмежувачем швидкості і системою попередження про її перевищення. Утримання автомобіля під час стоянки забезпечує електронне стоянкове гальмо.

Нагадаємо, KIA Sportage в минулому році став найпопулярнішим автомобілем на українському ринку нових машин.


Не пропустіть