Новий Hyundai Elantra засвітився в рекламному ролику

yundai завантажив відео, в якому можна розглянути автомобіль.

Майбутній Elantra сьомого покоління демонструє гострий і агресивний вид, заснований на параметричних формах і структурах, які відображають новий дизайн Hyundai. Світова прем’єра відбудеться о 19.00 17 березня в The Lot Studios в Західному Голлівуді, Каліфорнія, і буде транслюватися по всьому світу.

Абсолютно новий дизайн Elantra 2021 року підкреслює його прогресивний і екзотичний характер завдяки параметричній динаміці. Передові інженерні рішення і дизайнерські інновації актуалізували багатогранний образ. По суті, передові технології цифрового дизайну втілили в життя мову дизайну Parametric Dynamics.

Внутрішнє планування «Immersive Cocoon» створює орієнтований на водія призначений для користувача досвід. Низькі й широкі конструкції виходять з дверей і повністю з’єднуються з центральною консоллю, а великий інтерфейс, що складається з двох гармонійно інтегрованих дисплеїв, підвищує відчуття автомобіля в дусі гонок.

Трансмісія також буде покращена за рахунок додавання SmartStream 1.6 Turbo, нового SmartStream 1.2 Turbo, Hybrid, Plug-in Hybrid і електромобілів, на основі бензину SmartStream 1.6 і безступінчатим трансмісії.


Не пропустіть