Lexus показав, як робить татуювання на автомобілі (Відео)

Представлений перший «татуйований» автомобіль Lexus UX. Створенням унікального дизайну транспортного засобу займався тату-майстер Клаудіа де Сабі з Лондона.

«Транспортний засіб, який мені пощастило розписати, спочатку був повністю білим. Замість звичної машинки для тату я задіяв пристрій Dremel, який застосовується для нанесення малюнків на кузов. Ескіз візуального оформлення транспортного засобу був готовий задовго до початку реалізації проекту. У підсумку я трохи переосмислив малюнок, так як він повинен підкреслювати всі межі автомобіля», – розповів художник.

Спочатку на машину було нанесено перший шар фарби, після чого фахівець зробив контури майбутнього малюнка. Пізніше за допомогою пензлика були нанесені основні тіні. За словами Сабі, на створення унікального дизайну ручної роботи пішло більше 40 годин. Кожна деталь картини попередньо опрацьовувалася на папері, після чого переносилася на поверхню кузова.

Проект розробки малюнка для автомобіля у майстра зайняв близько півроку. За його словами, машина є в єдиному екземплярі, через що є ексклюзивною. Сабі не збирається продавати транспортний засіб, але його приблизна вартість становить 120 тисяч фунтів.


Не пропустіть