Mercury Cougar 2021: найбільш розкішна версія Ford Mustang (Фото)

Студія Abimelec Design представила рендер на розкішне спортивне купе Mercury Cougar. Автомобіль заснований на Ford Mustang 2021 модельного року.

На сьогоднішній день Ford Mustang є єдиним популярним спортивним автомобілем з типом кузова купе. Бренд Mercury, який належав Ford, вже давно пішов з ринку, як і його спортивна двохдверна модель Cougar.

Студія дизайну Abimelec Design вирішила представити більш розкішну версію сучасного Ford Mustang, автомобіля, який по суті є рідним братом для Mercury Cougar. Хлопці вирішили представити, як може виглядати така версія нинішнього «мустанга», якщо він запозичить деякі риси дизайну у оригінального Cougar.

Abimelec Design підготував кілька зображень під різними кутами з різними поєднаннями кольорів інтер’єру та екстер’єру.

Майже всі панелі кузова виглядають унікально для Cougar. Одержаний автомобіль дуже схожий на перше і друге покоління Cougar. Зокрема, найпершу версію машини нагадує дизайн задніх ліхтарів. На передньому крилі написано «Кугуар», а бродяча пума прикрасила решітку радіатора.

Під капотом Mercury Cougar 2021 модельного року від студії Abimelec Design 2021 знаходиться 3,5-літровий EcoBoost V6 від Ford потужністю в 450 кінських сил (691 Нм). Cougar і Mustang стали принципово різними автомобілями в 1974 році, коли з’явився Mustang II, а Cougar став заміною для старіючого средьорозмірного купе Ford Torino. Якби Ford відродив ім’я Cougar, швидше за все, це був би кросовер, а не новий розкішний спортивний автомобіль.


Не пропустіть