У мережі показали Toyota Land Cruiser 80 на випадок апокаліпсису (Фото)

У Мережі з’явилися знімки версії Land Cruiser 80 від Toyota, яка була піддана апгрейду. В даному випадку транспортний засіб отримав безліч різних прикрас та елементів.

Модель можна з першого погляду і не впізнати, так як кузов авто «напханий» підсилювальними конструкціями. Передок оснастили потужним кенгурятником, які мають додаткові освітлювальні елементи і лебідку.

Модель отримала зовнішній силовий каркас. На даху транспортного засобу розміщуються два бокси, призначені для перевезення різних вантажів. Машина також отримала автопалатку компанії Maggiolina.

П’ята дверка оснащується «запаскою». Захист від бруду задніх коліс здійснюють бризковики, які мають значний розмір.

Авторський експедиційний проект називається «Залізний Хеопс». Про це свідчить розташований ззаду знизу фальш-номер. Справжній номерний знак розмістили на даху транспортного засобу.

Очевидно, власником даного «крузака» є житель Челябінської області. Користувачі Мережі жартують, що автомобіліст на даному авто зібрався ізолюватися подалі від цивілізації. Один з інтернет-користувачів пожартував, що після тюнінгу Land Cruiser 80 “готовий до апокаліпсису”.


Не пропустіть