Lexus показав тизер нового Lexus IS (Фото)

Публічна прем’єра седана відбудеться на наступному тижні.

Американський офіс Lexus представив тизер нового IS і позначив дату дебюту. Седан презентують 10 червня, о другій годині ночі за київським часом, але ніякої інформації про авто як і раніше немає.

Західні видання вважають, що новий Lexus IS збереже базу попередника, а не перейде на архітектуру TNGA. На догоду керованості шасі серйозно модернізують, причому фінальні доробки вперше вирішено проводити на дорозі, трасі Toyota Shimoyama – японської копії Нюрбургринга.

У моторній гамі IS буде колишня 2,0-літрова «турбочетвірка» продуктивністю 245 кінських сил (350 Нм), а для IS 350 буде використаний 315-сильний (380 Нм) атмосферний V6 об’ємом 3,5 літра. З приводу модифікації IS 500 є різні варіанти: вважається, що такий седан можуть комплектувати 3,5-літровим твін-турбо V6 від флагманського LS 500, п’ятилітровою атмосферною «вісімкою» або новим восьмициліндровим агрегатом об’ємом 4,0 літра, який випробовують на гоночному купе LC.

Тим часом екстер’єр Lexus IS четвертої генерації повинен стати менш спірним. У компанії вирішили прибрати V-подібні денні ходові вогні, а силует зробити більш стрімким. На тизері помітно, що седан також отримає ліхтарі з малюнком у формі стрілок, об’єднані зігнутої світиться смугою.


Не пропустіть