Розсекретили салон нового Hyundai Tucson

Корейська торгова марка займається підготовкою нового Hyundai Tucson. І сьогодні в мережу потрапили шпигунські фотографії салону авто.

Відразу кидається в очі факт того, що новий планшет в інтер’єрі вже дуже нагадує рішення, які були обрані для американських автомобілів Tesla. Інсайдери ж переконані, що на знімках відображена версія, яка призначена виключно для ринку Піднебесної. Адже китайці дуже люблять подібні модифікації салону. Зокрема, популярним рішенням на ринку Китаю є об’єднання екрану системи мультимедіа та блоку для управління клімат-контролем.

Нагадаємо, що нове покоління Tucson орієнтовно вийде на ринок в кінці поточного або на початку майбутнього року. Під капотом авто буде працювати трилітровий турбований агрегат, який поєднується з автоматичною трансмісією на 8 ступенів. Крім цього, модель вперше в історії буде оснащена гібридною установкою, і в такій компоновці надійде на ринок Старого світу.

На даний момент відомо, що корейці активно випробовують новий кросовер. Однак, інсайдери стверджують, що тестування проходять не так гладко, як хотілося, і в їх ході постійно виникають різні труднощі.


Не пропустіть