Lincoln вирішив відмовитися від Continental

Торгова марка Lincoln прийняла рішення повністю відмовитися від седанів Continental. Таким чином, після реалізації рішення в лінійці фірми не залишиться жодної четирьохдверки.

Профільні експерти заявляють, що таке рішення є вимушеним і орієнтоване на попит покупців. За останні роки різко зросла популярність автомобілів сегменту SUV, тоді як седани навпаки виявилися в аутсайдерах. Для порівняння було наведено статистичні дані. Так, в пік продажів 3 роки тому фірмі вдалося реалізувати 12 тисяч автомобілів Continental, тоді як в минулому році компанії ледь вдалося перевищити показник в 6.5 тисяч примірників.

Примітно, що для того, щоб підтримати попит на седани, була випущена лімітована версія Coach Door Edition. Її особливістю стали задні двері, що відкриваються проти ходу. Однак і це не допомогло залучити аудиторію.

Нагадаємо, що модель Continental була «повернута до життя» 4 роки тому. 10-е покоління було побудовано на платформі Ford Mondeo. Під капотом працювали турбовані мотори з ємністю 2.7 і 3.0 літра, а також атмосферні двигуни на 3.7 літра. Залежно від модифікації седана, потужність варіювалася від 309 до 406 кінських сил.


Не пропустіть