Оновився найдоступніший і компактний кросовер Honda (Фото)

Японський автовиробник оновив бюджетний і компактний кросовер в своїй лінійці – Honda WR-V. Новинка призначена для індійського ринку. Після рестайлінгу автомобіль трохи змінився зовні, а в салоні з’явилася нова мультимедійна система, змінилися матеріали обробки і оснащення. Крім того, лінійка моторів стала екологічнішою.

Нагадаємо, компактний кросовер Honda WR-V довжиною чотири метри дебютував в 2016 році для небагатих ринків Південної Америки і Азії, однак успіху в продажах він так і не домігся. Тепер же на ринку з’явилася оновлена модель, правда через пандемію старт продажів був перенесений з квітня на липень.

В основі компактного кросовера лежить хетчбек Honda Jazz минулого покоління. Дизайн рестайлінгового Honda WR-V відрізняється новою світлодіодною оптикою, переробленої решіткою радіатора, а також переднім бампером. Ще одне нововведення – 16-дюймові колісні диски з іншим дизайном. Зміна обвісів не привела до збільшення габаритів: довжина WR-V як і раніше дорівнює 3 999 міліметрів.

Всередині автомобіль отримав нові матеріали обробки і інший мультимедійний комплекс з 7-дюймовим сенсорним дисплеєм, навігацією, здатною прокладати маршрут з урахуванням пробок, і підтримкою інтерфейсів Android Auto і Apple CarPlay. До слова, така мультимедійна система покладена навіть базовій комплектації.

У список стандартного устаткування входять фронтальні подушки безпеки, клімат-контроль, мультируль, задні датчики паркування і камера заднього виду. А за додаткову плату Honda WR-V можна оснастити системою безключового доступу, кнопкою запуску двигуна, круїз-контролем, електроприводом складання бічних дзеркал і центральним підлокітником спереду.

Лінійка моторів залишилася колишньою. Мотористи Honda привели обидва двигуни WR-V у відповідність до індійським екологічним нормам BS6, проте віддача не зменшилася. Доступні чотирициліндровий «атмосферник» об’ємом 1,2 літра (90 к.с., 110 Нм) і турбодизель об’ємом 1,5 літра (100 к.с., 200 Нм). Обидва мотори поєднуються виключно з МКПП: бензиновий агрегат – з 5-ступінчастою, дизель – з 6-ступінчастою. Привід – виключно передній.


Не пропустіть