У Mitsubishi розповіли про нові Outlander і ASX

Американський підрозділ Mitsubishi розсекретив плани по прем’єрам нові та оновлені моделі, в числі яких значаться Outlander і ASX.

Так, згідно з офіційним планом виробника, найближчими новинками в США стануть моделі, які вже давно представлені в інших країнах, – це модернізований гібрид Outlander PHEV і рестайлінгове сімейство малолітражок Mirage. Також восени цього року у дилерів повинен з’явиться рестайлінговий паркетник Mitsubishi Outlander Sport 2021 модельного року (в США під цим ім’ям продається ASX). Уточнюється, що глобальних змін автомобіль не отримає. Оновлення торкнеться тільки перегляду комплектацій і варіантів обробки, але це дозволить зберегти попит на кросовер.

У першому кварталі 2021 року в продажу з’явиться Eclipse Cross 2022 модельного року. Ця модель дебютувала на початку 2017 року, і прийдешній рестайлінг стане для неї першим. Кросовер отримає переглянуту передню і кормову частини, новий інтер’єр і мультимедійний комплекс наступного покоління.

Нарешті, на початок 2021 запланована світова прем’єра кросовера Mitsubishi Outlander нового покоління. Його провісником став концепт-кар Mitsubishi Engelberg Tourer, який показали весною 2019 року в рамках автосалону в Женеві. Продажі новинки почнуться в другому кварталі наступного року. У компанії відзначили, що модель буде переосмислена в усіх відношеннях.


Не пропустіть