General Motors планує створити новий бренд

Після закриття бренду Holden в Австралії американський концерн має намір створити нову марку.

У General Motors були досить складні відносини з маркою Holden і Австралією в цілому. Після закриття операцій для бренду і його дилерів в лютому цього року, крок, який здивував всіх, здається, що General Motors і його присутність на австралійському ринку підуть в новому напрямку з появою нового бренду.

Згідно з даними, зібраними GM Authority, деякі заявки на реєстрацію товарних знаків підтверджують появу в Австралії GM Special Vehicles (GMSV). Дві подачі заявок в IP Australia 29 червня і 3 липня, з невеликою перервою в кілька днів під назвами GMSV і SV Specialty Vehicles, безумовно викликають інтерес. На жаль, реєстрація патенту виглядає досить розпливчасто, оскільки назви GMSV і SV Specialty Vehicles зареєстровані для широкого спектру продуктів і послуг, таких як: «літаки; човни; каравани і трейлери; велосипеди та велосипеди; транспортні засоби, включаючи автомобілі; двигуни для автомобілів; легкові автомобілі, автобуси, вантажівки і мотоцикли; наземні транспортні засоби; сигарні і запальнички для автомобілів; запчастини та аксесуари для всього перерахованого вище».

З того, що ми можемо сказати, бренд GMSV продовжить роботу, виконану Holden Special Vehicles (HSV), новачками, які привезли Chevrolet Camaro і Silverado в Австралію з правим кермом. Фактичний список моделей ще не відомий, але ходять чутки, що, можливо, Corvette з’явиться в Австралії.


Не пропустіть