Оновлений Maserati Quattroporte був помічений фотошпигунами (Фото)

Фотошпигуни зуміли визначити прототип Maserati Quattroporte, майже серійний автомобіль був помічений під час перевезення на спеціальному автовозі.

Седан Maserati Quattroporte нового покоління в оновленій версії був помічений з елементами камуфляжу при транспортуванні на автопричепі для перевезення автомобілів. Заклеєними виявилися передні ліхтарі, а також задня частина корпусу машини. Як вважають фахівці, таким чином автовиробник захотів не розкривати завчасно оптичну систему нового транспортного засобу.

Крім цього, на знімках помітно, що седан обзавівся новими бамперами. Решітка радіатора тепер теж має інший малюнок. Фахівці вважають, що новинка буде оснащуватися новою мультимедіа системою, з дисплеєм діагоналлю 10,1 дюйма. Приладова дошка тепер повністю цифрова.

Передбачається, що машина буде оснащуватися гібридним двигуном з турбомотором, потужністю 330 кінських сил об’ємом 2,0 літра. Крім цього будуть ще варіанти з моторами на 3,0 і 3,8 літра. Презентація нового автомобіля призначена на 10 серпня.


Не пропустіть