Mercedes-Benz Sprinter перетворили в розкішний автодім (Фото)

Компанія Midwest Automotive Design будує будинки на колесах вже більше півтора десятиліть, а тепер тюнери розкрили модель Daycruiser 144 2021 модельного року. Кемпер створений на базі мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter, а його вартість вражає – мінімум 172 500 доларів. Щоб зрозуміти, за що просять такі гроші, досить заглянути всередину.

Автодім 7,3-метрової довжини може посперечатися з «Майбахом» не тільки в ціні, але також в розкоші і багатстві оснащення. Інтер’єр оздоблений натуральним деревом і високоякісною шкірою, а роздільні крісла виконані в стилі того самого «Майбаха». Уже в базі – ванна кімната з 76-літровим резервуаром для чистої води і 49-літровим – для брудної, туалет, холодильник, СВЧ-піч, стільниця з раковиною і один або два розкладні дивани, які перетворюються в велике ліжко.

Список опцій включає повний привід за 15 000 доларів, пневматичну підвіску за 11 000, позашляхові шини за 3 750, літій-іонний акумулятор ємністю 100 А·год за 1 950, супутникове ТБ за 7 500, бездротовий інтернет за 2 000 і телевізор для ванної за ту ж суму. Доступні також генератор, кондиціонер і супутникове радіо SiriusXM.


Не пропустіть