Електричний Genesis сфотографували на тестах (Фото)

У мережі були опубліковані шпигунські фотознімки нового кросовера торгової марки Genesis, яка є суббрендом Нyundai. Примітно, що в даний момент невідомо маркетингове ім’я електрокара. А у внутрішній документації він згадується під кодовою назвою JW EV.

Якщо вірити джерелу, в основі паркетника покладена нова платформа E-GMP. Що стосується самого знімка, то на ньому кросовер покритий камуфляжній плівкою. Однак деякі особливості дизайну екстер’єру все-таки вдалося розглянути. Зокрема, автомобіль успадкує фірмові подвійні фари горизонтальній орієнтації. Крім цього, машина отримає купеподібний силует і розширені колісні арки.

Ходять чутки, що новий електрокар буде продаватися з двома варіантами електрифікованих установок, а топова версія буде повнопривідний. Крім цього, покупці зможуть вибирати серед різних акумуляторів, які різняться за своєю ємності. Згідно з офіційними даними новий автомобіль буде мати можливість подолати від 300 до 500 кілометрів шляху. А заряд батареї можна буде всього за 20 хвилин відновити до 80 відсотків. Очікується, що до європейських дилерів машина добереться вже в майбутньому році.


Не пропустіть