Представили новий кросовер Chery Tiggo (Фото)

У Китаї відбулася презентація оновленого кросовера Tiggo 3x Plus. Новий дизайн авто повинен залучити молодіжну аудиторію.

Ключовий елемент зміни зовнішнього вигляду – передня частина, яка виконана у відповідності з новою мовою дизайну марки «Life in Motion 3.0»: гексагональна радіаторна решітка з візерунком, утвореним з хромованих трапецій, і двоярусна оптика.

У задній частині кросовера змін менше: псевдодиффузор став масивнішим, з’явилася імітація системи вихлопу з двома патрубками, хромована горизонтальна смужка на 5-й двері замінена на чорний пластик.

У салоні нові торпедо, панель приладів, кермо, центральна консоль, система мультимедіа, блок клімат-контролю. У Chery Tiggo 3x Plus з’явилися електронне гальмо стоянки, функція Auto Hold, запуск силової установки з кнопки, покращена система електронної стабілізації.

Моторна гамма колишня: 1.5-літровий атмосферний агрегат потужністю 116 кінських сил, доступний в парі або з 5-ступінчастою МКПП, або з варіатором. І це стало головним розчаруванням: очікувалося, що машина отримає інші варіанти силових установок..

Продажі Chery Tiggo 3x Plus почнуться в Китаї найближчим часом, ціни на машину не оголошені.


Не пропустіть