Американець за все життя купив 42 автомобіля Volkswagen (Фото)

В молодості житель США Тейлор Брайант купив свій перший автомобіль – старенький Beetle. З цього «Жука» почалася його міцна дружба з маркою. Як наслідок 42 покупки автомашин Volkswagen, і жодного разу у чоловіка не було ніяких інших, повідомляє Motor1.com.

Тейлор, коли був дитиною, часто ганяв на своєму велосипеді до найближчого будинку дилера Volkswagen в Чарльстоні (Південна Кароліна). Хлопчик хотів як слід розглянути новинки бренду і дізнатися у працівників салону деталі.

Своє перше авто Тейлор купив за 500 доларів. Це був блакитний «Жук» 1961 року випуску, якого він помітив на перехресті і буквально умовив власника продати машину.

«Фанатичний інтерес до автомобілів визначив кар’єру Брайанта. Він закінчив Технічний коледж та 12 років відпрацював механіком зі спеціалізацією, зрозуміло, на Volkswagen», – пише видання.

Американець їздив на моделях Golf, Passat, Jetta. Зараз в його гаражі два автомобіля: Jetta 1999 року випуску і Passat, що зійшов з конвеєра в 2004 році. Зараз Тейлор подумує купити Atlas. Велике авто з хорошою місткістю йому потрібно, щоб возити двох дітей і чотирьох собак.

«Мила одержимість Тейлора очевидно не пройшла безслідно для його родини. Дружина на п’яту річницю весілля отримала в подарунок кабріолет Golf, а першою машиною сина стала Jetta», – повідомляє Motor1.com.

Тейлор Брайант – не мільйонер. Він просто любить марку VW. Машини зазвичай купує в не найкращому вигляді, потім призводить їх до ладу і продає. Виручені кошти чоловік вкладає в нові покупки.


Не пропустіть