BMW похвалила Mercedes S-Class і показала власний розкішний седан (Відео)

Представництво баварського автовиробника опублікувало відеоролик в Instagram, де хвалить Mercedes-Benz S-клас, проте ненароком можна помітити трохи інший зміст – BMW показує, що у них є модель краще.

Варто нагадати, що кілька днів тому німецький автовиробник Mercedes-Benz презентував оновлений флагманський розкішний S-клас. Новітнє, сьоме покоління седана може похвалитися наявністю безлічі систем безпеки, в тому числі асистентів допомоги водієві. Кількість новітніх технологій дійсно вражає!

Однак практично в один час з Mercedes-Benz інша компанія з Німеччини BMW представила власний розкішний представницький седан 7 Series.

Компанія опублікувала в своїй сторінці в соціальній мережі Instagram короткий відеоролик, на якому красується напис “Nice S”. Таким чином, BMW зробила комплімент бренду Mercedes-Benz, а в ролі букви S виступила звивиста траса, на якій проїхалася нова 7 Series.

Нам не вдалося в точності визначити, чи дійсно BMW віддає данину поваги проведені наполегливій роботі над S-клас, або це був якийсь сарказм. Одне зрозуміло точно, це була якесь “знущання” над седаном, щоб показати, що у BMW є варіант і трохи краще.

На даний момент компанія посилено працює над новою 7 Series. Поки невідомо, коли новинка надійде в продаж, проте експерти у всю розпускають чутки про те, що її вихід на ринок відбудеться у 2022-му році. Ми ж сподіваємося на кінець наступного року.


Не пропустіть