Королівський Ford Excursion Limited прoдaють за смішні грoшi (Фото)

Розкішний броньований лімузин Ford Excursion, що належав посольству Йорданії для перевезення короля Абдаллу II, виставлений на продаж.

Відзначимо, що позашляховик Ford Excursion входить в число найбільших серійних легковиків, але спеціально для короля Йорданії модель подовжили на 1 метр. При цьому машина заброньована від підлоги до стелі, а товщина бічних скел досягає 80 мм. Ексклюзивну версію позашляховика створило ательє Becker Automotive Design.

Інтер’єр моделі виконаний в світло-бежевих тонах зі шкіри та дерева. При цьому за стан інтер’єру можна не переживати, оскільки пробіг автомобіля становить всього 6 473 км, однак системи зв’язку і мультимедійний комплекс з DVD-програвачами виглядають вже застарілими. При цьому перемикачі та управління основними системами аналогові.

Також відомо, що під капотом позашляхового лімузина розташувався 6,8-літровий V10 потужністю 310 к.с. Мотор працює в парі з 4-ступінчастою автоматичною трансмісією і повним приводом. При цьому за автомобіль просять всього 84 тис. доларів. Ще раз відзначимо, що стільки просять за 15-річний броньований лімузин з пробігом всього 6 473 км і в відмінному стані. При цьому скарбниці Йорданії машина обійшлася в 620 тис. доларів.


Не пропустіть