Рідкісний Chevrolet Camaro Z28 1993 року простояв в гаражі 20 років (Фото)

До «сотні» автомобіль розганяється за 6,1 секунди, а його максимальна швидкість складає 240 кілометрів на годину. Було випущено всього 645 таких авто.

В одному з гаражів Каліфорнії виявили рідкісний Chevrolet Camaro Z28 1993 року випуску в ідеальному стані. На даний момент вартість автомобіля лімітованої серії на аукціоні eBay становить 12 100 доларів.

Незважаючи на те, що знайдений Chevrolet Camaro виявився покритим товстим шаром пилу, на кузові 27-річного спорткара немає ні натяку на корозію. Автомобіль забарвлений в чорно-білий колір з кольоровими лініями, що проходять уздовж усього кузова. Крім того, всі деталі купе, за винятком колісних шин, є оригінальними. Екстер’єр спорткара також знаходиться в ідеальному стані.

Обшивка салону виконана в стилістиці кузова – чорно-білі сидіння прикрашають різнокольорові лінії. Єдиним недоліком є ​​невелика пляма на водійському кріслі. За словами продавця в салоні Camaro зберігся запах нового автомобіля, що досить дивно, враховуючи, що машина практично розміняла третій десяток, а без руху простояла цілих двадцять років.

Chevrolet Camaro Z28 випускався з 1993 по 1997 роки. Дана модель з оригінальною забарвленням кузова є однією і 645 автомобілів лімітованої серії. Під капотом купе встановлений 5,6-літровий V8 потужністю 275 кінських сил, який працює в парі автоматичною коробкою передач. До «сотні» автомобіль розганяється за 6,1 секунди, а його максимальна швидкість складає 240 кілометрів на годину. Початкова вартість його на аукціоні eBay становить 12 100 доларів.


Не пропустіть