Нові круті BMW розсекретили до офіційної прем’єри (Фото)

Напередодні офіційного дебюту в мережі з’явилися зображення нових седана BMW M3 і купе M4. Як і очікувалося, обидві модифікації отримали гігантські «ніздрі» решітки радіатора. Поки ще не опубліковано офіційний прес-реліз, ми можемо задовольнятися лише припущеннями про технічну складову.

У інстаграм-акаунті CarsWithoutLimits були опубліковані знімки нових BMW M3 і M4 перед їх офіційною презентацією, яка відбудеться вже завтра, 23 вересня. На зображеннях видно, що і седан, і купе отримали величезні «ніздрі» решітки радіатора, які простягаються від нижньої кромки бампера до капота. При цьому бампери у нових BMW M3 і M4 будуть практично ідентичні.

Також нові M3 і M4 отримають капот з власним дизайном, нову вихлопну систему з парними патрубками вихлопної системи, розташованими по обидва боки заднього бампера, а також розвинений дифузор. При цьому задні ліхтарі у купе і у седана відрізняються не тільки малюнком, а й формою.

Очікується, що в рух нові BMW M3 і M4 будуть приводитися 3,0-літровим шестициліндровим агрегатом, який в залежності від ступеня форсування видаватиме від 480 до 510 к.с. У базі автомобілі комплектуються заднім приводом і механічною трансмісією, а для більш дорогих версій запропонують повний привід і автоматичну КПП.


Не пропустіть