Audi представила крос-купе Q5 Sportback 2021 року (Фото)

Audi представила оновлене купе-крос Q5 Sportback. Q5 Sportback не є сюрпризом – компанія додає кілька варіантів Sportback, включаючи концепт E-Tron і Q4.

Головна особливість новинки – це свіжий погляд на дизайн Q5, в тому числі більш гладка лінія даху. Модель отримала перероблену передню панель з новими повітрозабірниками і більш різкими фарами з новою світловою лінією. Ще крутіше вийшли нові задні ліхтарі OLED. Вони мають чотири різних малюнка, які можна змінювати в залежності від власника.

Audi не буде пропонувати підключаємий гібридний силовий агрегат для Sportback. Однак будуть звичайні і S-версії з чотирициліндровими і шестициліндровими двигунами відповідно. 2,0-літровий чотирициліндровий двигун з м’яким гібридним двигуном з турбонаддувом стандартного автомобіля розвиває потужність 261 к.с. і 370 Нм. Оснащений більш потужним 3,0-літровим V6 з турбонаддувом, SQ5 Sportback розвиває потужність в 349 к.с. і 500 Нм.

Audi також включає кілька різних варіантів підвіски, включаючи стандартну сталеву установку і кілька регульованих опцій. З’явиться нова пневматична підвіска, яка може піднімати і опускати автомобіль на висоту 2,4 дюйма. Дорожній просвіт збільшується на 1,8 дюйма для неідеального дорожнього покриття.

У салоні красується 10,1-дюймовий сенсорний екран, який виступає з передньої панелі, що відрізняється від продуктів з більш новим життєвим циклом, таких як Q3 і Q8. Він поєднується з опціональною цифровою панеллю приладів Audi Virtual Cockpit, яка надає всій установці сучасного вигляду. Бездротовий зв’язок Apple Carplay також входить в стандартну комплектацію.

Q5 Sportback з’явиться в наступному році як модель 2021 року. Конкурентами можуть стати моделі Mercedes GLC Coupe і BMW X4. Audi ще не готова поділитися інформацією про ціни. Очікується, що Sportback матиме надбавку в порівнянні зі стандартною стартовою ціною Q5 в 43 300 доларів.


Не пропустіть