Genesis анонсував новий кросовер Genesis GV70 (Фото)

Преміальна корейська компанія опублікувала партію знімків свого другого позашляховика, але точну дату офіційної прем’єри моделі як і раніше тримають в таємниці.

Компанія Genesis опублікувала перші зображення GV70, другого позашляховика автовиробника, який відображений в чорно-білій камуфляжній плівці. Треба відзначити, що інформація про модель надходить уже тривалий час, але поки побачити кросовер можна було тільки на шпигунських фотографіях.

На нових знімках треба відзначити, що GV70 буде помітно менше, ніж поточний Genesis GV80, а також буде мати трохи більше гладкий дизайн. Компанія Genesis застосувала до позашляховика мову дизайну «Атлетична елегантність». Це особливо помітно на передній частині машини, де GV70 має такі ж фари, як і інші нові моделі Genesis, наприклад седани G70, G80 і G90.

Крім того, тут присутня помітна чорна решітка радіатора і пара великих повітрозабірників. Бічний профіль позашляховика особливо цікавий. У нього явно більш коротка колісна база, ніж у GV80, і у нього широкі С-стійки, а також невеликі бічні вікна між С- і D-стійками. Лінія даху також агресивно звужується до сильно нахиленого заднього скла. Ззаду також встановлені дворівневі ліхтарі.

«Ми дуже раді поділитися цим раннім попереднім переглядом нашого другого позашляховика, Genesis GV70», – сказав автовиробник, опублікувавши ці зображення. «Він демонструє захоплюючий новий дизайн і посилює основні цінності бренду, що пронизують нашу лінійку. Ми з нетерпінням чекаємо можливості поділитися повною інформацією про GV70 з усіма в найближчому майбутньому».


Не пропустіть