Названо ТОП-10 автомобілів, які найчастіше викрадають в Україні

Щодня в Україні публікують повідомлення про викрадення. Так, з роками ситуація серйозно змінилася і якщо ще рік-два тому в фаворі були автомобілі вітчизняного виробництва, то зараз за кількістю викрадень лідирують іномарки.

Коли мова йде про машинах, які найбільше викрадаються в Україні, то тут можна умовно виділити дві групи автомобілів: недорогі і масові і елітні авто. Перші, як правило, викрадають для подальшого розбирання на запчастини. У другому випадку, автомобілі викрадають або для подальшого перепродажу, або “на замовлення”.

Зазвичай рейтинги найбільш викрадаються машин в Україні становлять не тільки в МВС, але і в страхових компаніях. У той же час, рейтинг МВС можна вважати більш достовірним. Так як він складається виходячи з більшої кількості даних.

ТОП-10 найпопулярніших серед машин 2020

Toyota
Lexus
Hyundai
Kia
Mazda
Honda
BMW
Land Rover
Porsche
Audi

У рейтингу викрадень авто за 2020 рік можна помітити, що тут відсутні такі авто, як Lada, ЗАЗ, ВАЗ і т.д. При цьому, в позаминулому і навіть в минулому році ці автомобілі займали лідируючі місця за кількістю викрадень.

Як захистити авто від угону

Експерти стверджують, що якщо у людини є мета викрасти автомобіль, то він може досягти її будь-якими способами. Щоб максимально знизити ймовірність викрадення, необхідно встановлювати в авто кілька протиугінних систем, при цьому в ідеалі їх краще комбінувати. Йдеться про такі засоби захисту, як:

Додаткові датчики і мітки
Замок на рульове колесо
Замок на КПП
Наявність нештатної сигналізації
Додатковий замок на капот
“Секретки” і “обманки” в автомобілі

Джерело auto.bigmir.net

Не пропустіть