“Київавтодор” показав меру нову спецтехніку (Фото)

Біля Київської міської держадміністрації вчора відбувся показ новітньої спецтехніки “Київавтодор”, на якому побував і сам столичний градоначальник Віталій Кличко. За останні роки відомство придбало 327 одиниць нової спецтехніки, зокрема 62 одиниці в 2020 році.

Як зазначив мер, у разі сильних снігопадів на київські дороги одночасно можуть виїхати до 544 одиниці спецтехніки. Крім того, “Київавтодор” уклав договори з комерційними організаціями на залучення додатково 134 машин.

Минулого року зима видалася доволі теплою, що дало змогу дорожникам заощадити левову частку реагентів. На цей рік у сховищах для боротьби з ожеледицею є 46 тис. т солі і 35 тис. т піску.

З представленої техніки слід відзначити машини для нанесення рідкого реагенту — з обладнанням фірми RASCO на базі вантажівок Ford Trucks, підмітально-прибиральну техніку (пилососи) марки Erdemli-також на базі Ford Trucks.

Заслуговують на увагу каналопромивальна машина “Нафто Автоматика” на базі тривісного шасі Renault Trucks, автопідйомник Comet на базі IVECO Daily, бортовий Ford Transit з дворядною кабіною і снігоприбиральне обладнання Kobra на причепі.

Джерело autocentre.ua

Не пропустіть