У Ford розповіли про майбутню долю культового Mustang (Фото)

В рамках свого недавнього інтерв’ю, офіційний представник компанії Ford розповів про те, що ж чекає спортивне купе Mustang в найближчому майбутньому. Він натякнув, що керівництво бренду не планує зупиняти продажі цього авто.

Культовий спортивний автомобіль Ford Mustang існує на ринку протягом останніх 56 років, залишаючись маленьким спортивним двухдверним автомобілем з двигуном спереду, який приводить в дію задні колеса. Примітно, що в 2021 році, це останній автомобіль в північноамериканській лінійці компанії Ford, який не є вантажівкою, позашляховиком або кросовером. І так повинно залишатися як мінімум ще одне покоління моделі Mustang.

Коли боса Ford Mustang Джим Оуенс запитали про майбутнє Mustang, він сказав, що не дивлячись на дуже невелику частку продажів Ford, сегмент спортивних автомобілів Mustang залишається досить великим. Насправді це найбільш продаваний спортивний автомобіль в світі, хоча технічно він вийшов на світову арену тільки в своєму останньому поколінні, і велика частина його продажів як і раніше доводиться на ринок США.

Ми знаємо, що Ford прагне до випуску Mustang наступного покоління, який повинен з’явитися в 2022 році. Однак пан Оуенс не дає остаточного бачення того, як Mustang може змінитися в майбутньому. У нас вже є чотиридверний електричний кросовер Mustang Mach-E, і ходять чутки, що повнопривідний Mustang може з’явиться в наступному поколінні моделі. Ходять чутки, що новий 6,8-літровий двигун V8 може опинитися під капотом Mustang в найближчому майбутньому.


Не пропустіть